ثبت نام
ورود به پنل کاربری
استعلام قیمت آنلاین و مشاوره

 شرکت حمل ونقل بین المللی بارفرابری مهرگان راه با  در اختیار داشتن بیش از 250 دستگاه کشنده  تحت کاپوتاژ  ، شعبه ،  نمایندگی فعال و پرسنل مجرب ، آماده ارائه خدمات لجستيكي به مشتريان محترم مي باشد.
لطفا"جهت  استعلام قیمت انلاین و دریافت مشاوره رایگان  ، فرم مربوطه را  اینجا  تکمیل  نموده  تا در کوتاهترین زمان ممکن با شما تماس گرفته شود و یا جواب به آدرس پست الکترونیکی شما ارسال گردد.

 آیا تعرفه ترانزیت در مرزها به صفر می رسد؟
چهارشنبه 9 شهریور 1401 - 15:02:38

آیا تعرفه ترانزیت در مرزها به صفر می رسد؟

 ترانزیت در اوج
سه شنبه 18 مرداد 1401 - 16:31:51

ترانزیت در اوج

مدیرکل حمل و نقل بین الملل و ترانزیت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از افزایش ۳۲ درصدی ترانزیت در ۴ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

رشد 98 درصدی ترانزیت جاده‌ای در سال1400
یکشنبه 2 مرداد 1401 - 09:40:55

رشد 98 درصدی ترانزیت جاده‌ای در سال1400

جواد هدایتی با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبر اظهار کرد: پارسال در حمل و نقل جاده‌ای کشورمان ۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تن کالا ترانزیت شد که در مقایسه با سال پیش از آن، ۹۸ درصد رشد نشان می‌دهد. در سه ماه امسال هم ۴۳ درصد افزایش در حوزه ترانزیت اتفاق افتاد. وی با اشاره به سفر اخیرش به روسیه گفت: در این سفر برای احیای کریدور شمال- جنوب توافقات خوبی در حوزه‌های مرزی، کنسولی و تشریفات و مقررات حمل و نقل گمرکی صورت گرفت. هدایتی با اشاره به اهمیت این کریدور تاکید کرد: پس از ۲۲ سال از امضای این توافقنامه، اکنون فرصت مناسبی برای احیای این توافقنامه ایجاد شده است. مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین الملل سازمان راهداری گفت: امسال برای ترانزیت ۲۰ میلیون تن کالا از مسیر ایران هدف‌گذاری شده که ۱۰ میلیون تن آن از مسیر کریدور شمال- جنوب حمل خواهد شد. وی همچنین با اشاره به سفر اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به ازبکستان گفت: کشورهای آسیای میانه به دلیل محصور بودن در خشکی برای تأمین کالاهای مورد نیاز و صادرات محصولات خود نیازمند مسیر حمل و نقل کشورهای همسایه به ویژه ایران هستند. مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین الملل سازمان راهداری افزود: یکی از موضوعاتی که در سفر آقای قالیباف به ازبکستان پیگیری می‌شود موضوع همکاری‌های ترانزیتی میان دو کشور است. هدایتی گفت: ازبکستان پس از توسعه‌های اخیر در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی علاقه‌مند به دستیابی به آب‌های آزاد از طریق خلیج فارس و مسیر جمهوری اسلامی ایران است. وی با اشاره به مزیت‌های ترانزیتی کشور برای دستیابی به بازارهای کشورهای آسیای میانه گفت: نزدیک‌ترین مسیر دسترسی به کشورهای آسیای میانه از طریق مرز سرخس و لطف آباد است.‌

بررسی تجهیز کامیون‌های ترانزیتی به سامانه ردیابی
سه شنبه 21 تیر 1401 - 14:32:05

بررسی تجهیز کامیون‌های ترانزیتی به سامانه ردیابی

در چهارمین نشست کارگروه توسعه و روان‌سازی ترانزیت سامانه ردیابی کامیون‌های ترانزیتی و مشکلات و راهکارهای حمل یکسره کالای ترانزیتی در بنادر بررسی شد. چهارمین نشست کارگروه روان سازی و ترانزیت به ریاست امین ترفع، مدیرکل دفتر تجاری‌سازی و امور تشکل‌های وزارت راه و شهرسازی و با حضور نمایندگان بخش‌های و دستگاه‌های ذی‌ربط دولتی، تشکل‌ها و انجمن‌های حمل و نقل بین المللی و ترانزیتی کشور در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد. در این نشست نماینده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای حاضر در جلسه به ارائه آمار حجم ترانزیت از پایانه‌های مرزی قلمرو جمهوری اسلامی ایران پرداخت و هدفگذاری میزان ترانزیت تا یکسال آینده را قریب به ۱۶ میلیون تن خواند. سال گذشته عملکرد بخش جاده‌ای در حوزه ترانزیت ۱۰ میلیون تن اعلام شد و بیشترین آمار ترانزیت در ابتدا پایانه مرزی بندرعباس، سپس پرویزخان و پس از آن مرز بازرگان عنوان شد که بیش از ۸۰ درصد از عملکرد حوزه ترانزیت را برعهده دارند. همچنین نماینده شرکت راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران نیز گزارشی از سهم هر یک از پایانه‌های ریلی در ترانزیت ارائه کرد و نماینده شرکت بنادر نیز ضمن ارائه گزارش عملکرد این سازمان در زمینه ترانزیت، به بیان مشکلات و راهکارهای حمل یکسره کالای ترانزیتی در بنادر خصوصا بندر شهید رجایی (گمرک جمهوری اسلامی ایران) پرداخت. براساس موارد مطرح شده، در بندر شهید رجایی مقرر شد فرآیند به گونه‌ای باشد که کالای ترانزیتی با حداقل توقف عبور کند، به گونه‌ای که در محوطه کانتینری، محوطه اختصاصی کالای ترانزیتی ایجاد و پس از ایکس ری محوطه ارزیابی کالای ترانزیتی نیز ایجاد شود که در این محوطه فقط بارهای مشکوک بازرسی شوند؛ در این صورت با طی شدن فرآیند مذکور، حمل یکسره بار محقق خواهد شد. طی جلسه مذکور نماینده گمرک جمهوری اسلامی ایران نیز پیشنهاداتی را در راستای سرعت بخشی در حمل کالا و کاهش توقف کامیون‌ها در مرز مطرح کرد که بر این اساس در شورای ساماندهی، مبادی زمینی کشور با توجه به طراحی‌های پایانه مرزی به صورت ایستگاه‌های کاری جداگانه در نظر گرفته شده است؛ در این صورت می‌توان طی یک برنامه یکی دوساله به هدف حمل یکسره کالای ترانزیتی در اغلب مرزهای کشور دست یافت. در پایان این جلسه سامانه ردیابی کامیون‌های ترانزیتی بررسی شد و نماینده سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ویژگی‌های مورد انتظار در راهکارهای پیشنهادی طرح پایش را عنوان کرد که قابلیت اطمینان بالا در رصد و کشف تخلف‌های ناوگان، نظارت بر ترددهای ناوگان بدون خطای عامل انسانی، نظارت شبانه‌روزی و با هر شرایط آب و هوایی، داشتن دقت بالا در پایش ناوگان با بهره‌برداری از امکانات موجود و ثبت اطلاعات تردد و امکان دریافت گزارشات جهت برنامه‌ریزی در سطح کلان از جمله آن‌ها است. همچنین مقرر شد در شورای ترابری سهم هریک از مبادی ورودی کشور اعم از ریلی، جاده‌ای و دریایی به منظور دستیابی به هدف ۲۰ میلیون تن کالای ترانزیتی در سال ۱۴۰۱ به تصویب برسد. همزمان به منظور رفع نگرانی بخش‌های نظارتی، کامیون‌های ترانزیتی به سامانه ردیابی مجهز می‌شوند و در صورت تجهیز این کامیون‌ها به سامانه مذکور، این سامانه مسیر، زمان و محل توقف را به صورت دقیق نمایش می‌دهد و در صورت بروز تخلف و توقف غیرمجاز، مراجع نظارتی بازدید و ورود خواهند کرد.

رشد ۳۳ درصدی صادرات ترانزیتی از پایانه مرزی بیله‌سوار
شنبه 11 تیر 1401 - 09:13:58

رشد ۳۳ درصدی صادرات ترانزیتی از پایانه مرزی بیله‌سوار

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اردبیل گفت: صادرات ترانزیتی از پایانه مرزی بیله سوار طی ۳ ماه اخیر ۳۳ درصد رشد داشته است. کلیم الله وثوقی عصر سه شنبه در بازدید از پایانه مرزی بیله سوار با اشاره به تردد روزانه ۴۰۰ دستگاه کامیون از پایانه مرزی بیله سوار براساس آمار اظهار کرد: در تمامی زمینه‌ها در پایانه مرزی با رشد مواجه هستیم در صادرات ترانزیتی از پایانه مرزی طی سه ماه اخیر ۳۳ درصد رشد داشته است. وی با بیان اینکه طی یک‌سال اخیر میزان تردد کامیون‌های ترانزیتی دو برابر شده است، گفت: طی سه ماه اخیر ۴۰۰ هزار تن کالا از پایانه مرزی بیله سوار ترانزیت شده است و در این مدت ۲۰ هزار مسافر از پایانه مرزی بیله سوار تردد کرده‌اند. مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل بیان کرد: در راستای توسعه اقتصادی استان و منطقه، توجه به مبادی خروجی و ورودی از اهمیت بالایی برخوردار است و از این جهت تردد در پایانه‌های مرزی باید تسهیل شود. وثوقی ادامه داد: هیچ گونه مشکلی در خصوص بازگشایی و پذیرش و خروج مسافران و اتباع آذری از سمت جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد و در صورت تمایل طرف آذری آماده میهمان‌نوازی از آنها هستیم.

تاکید بر افزایش میزان ترانزیت میان تهران و دوشنبه
سه شنبه 7 تیر 1401 - 15:21:24

تاکید بر افزایش میزان ترانزیت میان تهران و دوشنبه

به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهریار افندی‌زاده، معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی در دیدار هیات تاجیکی که طی سفر به تهران و بنا به درخواست این کشور، برگزار شد، با اشاره به وجود مسیرهای مشترک میان دو کشور بر ضرورت افزایش ترانزیت و صادرات و واردات ایران تاجیکستان تاکید کرد و گفت: ایران برای هرگونه همکاری در شقوق مختلف حمل‌ونقل از جمله جاده‌ای، ریلی، دریایی و هوایی آمادگی دارد. وی افزود: ایران مسیری به سمت دریای آزاد است و کشورهای آسیای میانه به راحتی می‌توانند از این مسیر استفاده کنند. این مقام مسئول اظهار کرد: بنادر ایران نیز آمادگی سرمایه‌گذاری بخش خصوصی کشور تاجیکستان را دارد و با توجه به وجود کریدورهای مشترک می‌توان همکاری‌های دو یا چند جانبه داشته باشیم. افندی‌زاده خاطر نشان کرد: باید کریدورهای ترانزیت جاده‌ای و ریلی را افزایش دهیم و در این مسیر سایر کشورها را نیز همراه کنیم. معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی همچنین با تاکید بر تشکیل کمیته حمل‌ونقل میان دو کشور گفت: می‌توان در این کمیته همه شقوق مختلف حمل‌ونقل با حضور بخش خصوصی و مقامات حمل‌ونقل دو کشور همه موضوعات این حوزه را مورد بررسی قرار داد تا میزان تجارت میان ایران و تاجیکستان با افق بلند مدت در زمینه‌های مختلف افزایش یابد. افندی‌زاده با اشاره به رشد حمل و نقل ریلی ایران و تاجیکستان در سال گذشته و سال جاری پیشنهاد داد کمیته ریلی در اسرع وقت برگزار شود. همچنین در این جلسه بر همکاری‌ها در خصوص حضور طرف تاجیکی در بنادر ایران به ویژه بنادر جنوبی (چابهار) برای دسترسی به آب‌های آزاد تاکید شد و افزایش حمل محصولات و بارها به صورت ریلی و جاده‌ای مورد بررسی قرار گرفت. بررسی و راه اندازی خط هوایی حمل کالا و بار (کارگو) و لزوم فعال‌سازی کریدور موسوم به KTAI شامل کشورهای قرقیزستان، تاجیکستان، افغانستان و ایران از طریق سازمان همکاری اقتصادی اکو از دیگر موارد مهم مطرح شده در این جلسه بود. اعلام آمادگی برای بررسی حذف متقابل یا کاهش عوارض ناوگان جاده‌ای دو کشور از دیگر موضوعات مهمی بود که در این جلسه به آن اشاره شد. ارائه تخفیف به تاجیک‌ها برای افزایش مناسبات ریلی، اعلام آمادگی برای همکاری در بنادر به ویژه بندر چابهار و تشکیل شرکت مشترک ایرانی- تاجیکی برای استفاده از چابهار از پیشنهاداتی بود که توسط مقامات ایرانی در این دیدار مطرح شد. همچنین در ادامه جلسه لزوم همکاری در کریدورهای منطقه‌ای و پیگیری موضوع تاسیس مرکز لجستیک توسط شرکت‌های بخش خصوصی دو کشور مورد تاکید قرار گرفت و در نهایت مقرر شد در اسرع وقت نظرات و پیشنهادات دو طرف بررسی و مبادله شده و طی نشستی در تهران یا دوشنبه سند جامع در حوزه حمل و نقل تدوین و امضا شود.

 تکمیل حلقه ترانزیتی ایران و قزاقستان
یکشنبه 29 خرداد 1401 - 09:41:07

تکمیل حلقه ترانزیتی ایران و قزاقستان

مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان چندی پیش با بیان اینکه ظرفیت خوبی در بنادر گیلان در راستای حمل و نقل کانتینری ایجاد شده، گفته بود که ترانزیت خودرویی در خط رو - رو بین بنادر آکتائو و انزلی در حال انجام است که علاقه مند هستیم در خصوص کالاهای کانتینری نیز این مهم انجام شود. به گزارش تین نیوز، حمیدرضا آبایی این مطلب را در نشست ویدیوکنفرانسی همکاری بنادر شمال کشور با بنادر قزاقستان عنوان و ضمن ابراز آمادگی بنادر گیلان و دیگر بنادر شمال کشور درخصوص تخلیه و بارگیری غلات و کالاهای اساسی، اظهار کرده بود: با توجه به ظرفیت های ایجاد شده در بنادر شمالی ایران در عملیات تخلیه غلات هیچ مشکلی وجود ندارد و اکنون حتی کشتی ها بدون پرداخت هیچ دموراژی بنادر کشور را ترک می کنند. در همین زمینه برخی کارشناسان معتقدند، قزاقستان و ایران می توانند شرکای ترانزیتی بسیار خوبی برای یکدیگر باشند چرا که ایران اتصال مستقیم به غرب آسیا و آب های آزاد دارد و قزاقستان بهترین شبکه اتصال ریلی به چین در آسیا را دارا است. به اعتقاد این کارشناسان، برای هر دو کشور استفاده از فرصت یکدیگر برای صادرات و ترانزیت به چین و کشورهای دیگر از کاهش هزینه و افزایش سرعت خوبی برخوردار است به طوری که برای ایران صادرات و واردات از مسیر قزاقستان به چین می تواند تا 40 درصد سریع تر و ارزان تر تمام شود و برای قزاقستان دسترسی به آب های بین المللی از طریق بنادر جنوبی ایران موقعیتی عالی است. کارشناسان ترانزیت معتقدند ایران و قزاقستان می توانند با ایجاد کمیته مشترک و ایجاد دفاتر برای ایران در بندر اکتائو و قزاقستان در بنادر چابهار و شهید رجایی، برای تکمیل این حلقه ترانزیت بین الملل به هر دو کشور و تجار، جهت گسترش و تسهیل امروز صادرات و ترانزیت شان کمک کنند. بر اساس اظهارات مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان، ظرفیت خوبی در بنادر گیلان و به خصوص بندرانزلی برای حمل و نقل کانتینری ایجاد شده و سه بندر انزلی، کاسپین و آستارا در استان گیلان از فعالیت های جدید و ترانزیت کنندگان جدید در بنادر خود استقبال می کنند. به گفته وی، می توان از ظرفیت های این بنادر بیشتر استفاده کرد و طرف قزاقستانی با همکاری های دوجانبه نیز می تواند از ظرفیت های خالی بنادر خود نیز بهره ببرد.

ظرفیت‌ چشمگیر ترانزیتی ایران در خدمت حمل و نقل بین‌المللی کالاست
پنجشنبه 26 خرداد 1401 - 12:45:36

ظرفیت‌ چشمگیر ترانزیتی ایران در خدمت حمل و نقل بین‌المللی کالاست

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: مسیرهای ریلی و جاده ای ایران در زمره مطمئن ترین مسیرهای حمل ونقلی هستند، زیر ساخت ها آماده است و ظرفیت های چشمگیر ترانزیتی ایران در خدمت تسهیلِ ترانزیت بین المللی کالاها بویژه در شرایط فعلی است. به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، دبیرکل کمیسیون بین الدولی کریدورهای اروپا، قفقاز و آسیا موسوم به تراسیکا امروز شنبه با مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار، آساوبایف هدف از سفر خود به کشورمان را تاکید بر بهره برداری حداکثری از مسیرهای ترانزیتی ایران برای انتقال کالا از کشورهای آسیای مرکزی به اروپا عنوان کرد. وی با اشاره به وضعیت جدید منطقه اظهار داشت: هم اکنون حجم حمل و نقل کالا از آسیای مرکزی به اروپا از طریق دریای خزر و جمهوری آذربایجان بیش از ظرفیت آن می‌باشد و لذا مسیرهای عبوری از ایران هم اکنون بسیار مورد توجه هستند. صفری نیز در این دیدار ضمن استقبال از توسعه همکاری ها با تراسیکا اظهار داشت: مسیرهای ریلی و جاده ای ایران در زمره مطمئن ترین مسیرهای حمل ونقلی هستند، زیر ساخت ها آماده است و ظرفیت های چشمگیر ترانزیتی ایران در خدمت تسهیلِ ترانزیت بین المللی کالاها بویژه در شرایط فعلی است. معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در خصوص تسهیل در صدور روادیدِ رانندگان کشورهای عضو تراسیکا برای عبور از مسیرهای ترانزیتی ایران تاکید کرد: وزارت امور خارجه آماده هرگونه همکاری در این زمینه می باشد و محدودیتی در این زمینه وجود ندارد. صفری همچنین از دبیرکل خواست متقابلا صدور روادیدِ رانندگان ایرانی برای عبور از این کشورها تسهیل گردد. شایان ذکر است "کمیسیون بین الدولی کریدورهای اروپا، قفقاز و آسیا" در سال 1998 با عضویت 12 کشور ایجاد گردید و مقر آن در باکو می باشد.